Aerobic Fitness
Аеробика, тонизираща гимнастика и фитнес тренировки за отслабване в Бургас

Филми


Глад за промяна / Hungry for change (2012)

 

Документален филм за постигане на трайно отслабване, изобилие от енергия и жизнено здраве.
„Този вдъхновяващ филм, има силата да промени вашето здраве!“
„Глад за
промяна разкрива шокиращи тайни относно диетите, загубата на тегло и хранително-вкусовата промишленост.
Възможно ли е наистина храните, които ядем, да ни водят към капана на диетата?
Открийте какво ни държи далеч от тялото и здравето, които всъщност заслужаваме, и как да избягаме от капана на диетите завинаги. Интересни интервюта с
най-добрите водещи здравни експерти, и с хора, които знаят какво е да си болен с наднормено тегло.

 

Линк:http://www.dokumentalni.com/archives/2177

 


 

Уолтър Файт - Здраве и щастие

 

Филм, посветен на здравето, идеи, истини и неистини за вегетарианството и веганството; какво печелим и какво губим с начина си на живот и хранене, как се отразява на здравето ни безразборното хранене и липсата на правилен подбор на основните продукти, които купуваме - мляко, месо, зеленчуци и още много от лектора Уолтър Файт

 

Линк: https://www.youtube.com/watch?v=6AhPhqel5kw

 


Храна ООД / Food, Inc. (2008)


Още един филм, след който ще гледате на храната си по малко по-различен начин.
В първата си част филмът се фокусира върху индустриалното производство на месо (пилешко, говеждо и свинско), определяйки го като нечовешко и икономически и екологически неустойчиво. Във втората част вниманието се премества върху индустриалното производство на зърнени култури и зеленчуци с акцент върху царевицата и соята. В третата и последна част представя икономическата и правна мощ на основните корпорации от бранша, чиито принципи са осигуряването на евтина, но некачествена храна; масивната употребата на химически продукти като пестициди и торове, които са петролни деривати, както и популяризирането сред населението на нездравословни навици за хранене.

Линк: https://www.youtube.com/watch?v=NpArdY7sIlQ

 


Великата тайна на водата

 

Водата. Божествената идея за сътворението на света и еволюцията на живота. Тя винаги е била константа като количество на тази планета, още от самото Начало до днес. Тя е единствената течност, която се свива при нагряване и се разширява при изстудяване, която може да преминава през три агрегатни състояния, която може да се движи обратно на гравитацията и дори да гори. Звучи доста невероятно, но филма дава конкретни, а не хипотетични примери.

 

В нашия организъм има около 70% вода и тя не стои пасивно като "пълнеж", или съдържание - напротив! Водата крие и показва своята енергия и сила и ние сме тези, които можем да разберем информацията, която ни дава водата.

 

Линк:https://www.youtube.com/watch?v=qnbeh4IC0tI