Aerobic Fitness
Аеробика, тонизираща гимнастика и фитнес тренировки за отслабване в Бургас

Или какво говорят за нашите тренировки?

    Ками 

I  Dance Aerobic 

 

Тренировката е страхотна! Оказа се, че имам много повече мускули, отколкото си мислех.:) В началото ми беше малко трудно и имах мускулна треска, но с редовни тренировки всичко се оправя!  


   Надежда

I  Dance Aerobic 

 

Здравейте, казвам се Надежда !

Първото ми посещение по аеробика  беше с ваучер от Грабо, отидох с притеснение и трегова как ще се справя. Всичките ми страхове изчезнаха още на първата тренировка, усмивката на Ели и спокойствието, което лъхаше от нея допринесоха за това разбира се. И така вече втора година посещавам нейните тренировки, опитала съм и трите варианта. Открих, че аеробиката ми допада най-много, емоционалния и физическия заряд при нея е на макс. Стречинга от друга страна освобождава мускулите от напрежението и ежедневния стрес и допринася много за мобилността на тялото. За мен идеалният вариант е комбинация между стречинг и аеробика.

Мога смело да заявя, че на 41год. се чувствам по-красива и енергична от всякога. Благодарение на тренировките тялото ми е по-стегнато, увеличих мускулната  маса и тонуса си. Така че мили дами никога не е късно да се занимавате със спорт, тялото ви ще ви е благодарно за това.

Ели е човек с главно “Ч“ ,уникална,всеотдайна,усмихната и супер позитивна личност. Всеки път успява да ни изненада с нови упражнения, полезни съвети за здравословно хранене и разни хитринки, полезни в забързаното ни ежедневие.

Успех Ели, дерзай, споделяй знания и опит и бъди благословена за всичко това! 


    Невена Х.  

I Лечебна гимнастика и стречинг / Тонизираща гимнастика
 
Нямам думи да опиша колко добре се чувствам след тренировката. Изглежда някак си измамно лека, но като си тръгна след тренировка разбирам колко живо е цялото ми тяло. Най-много ми харесват упражненията за подмладяване.

    
I Mini Fitness
 
Почти цяла година тренирам мини-фитнес. Няма тренировка, след коята да не се чувствам тонизирана и заредена. Атмосферата в залата е страхотна, упражненията са подходащи за всички. Разбира се, най - голямото доказателство за това са новите ми размери :). Голям принос за това има начина ми на хранене, който включва основно плодове, зеленчуци, домашно приготвена храна, без пържене и никакви - чипсове, безалкохолни напитки, сладки дреболийки. Звучи трудно (наистина е), но не и невъзможно - всичко опира до мотивацията.
   Петя Ст. 
I Гимнастика за ОТСЛАБВАНЕ 
 
Аз съм си доста пълничка и дълго време не исках да ходя по залите заради това. Но треньорката ми вдъхна доверие и започнах да тренирам индивидуално. Още през първия месец имах успех, но все още ми е трудно да се откажа от хапването на някои неща, но няма да се откажа. Наистина се оказа вярно, че само с диета не става!
   Д. П.
I Лечебна гимнастика и стречинг / Тонизираща гимнастика
 
Професионализъм, приятелско отношение и естествено усилена работа. Това е моят коктейл за здраве, да се освободя от лошото настроение и стреса. Открих тези неща в една слънчева дама – инструктор Елеонора. Благодаря ти Ели, че всеки път успяваш да организираш тренировката така, че по време и след нея да се чувствам като – машинка.
   Мариела П. 
I Mini Fitness 
 
Какво да кажа - супер тренировка. Много съм щастлива с мерките на сантиметъра - само за 3 месеца свалих от корема, ханша и бедрата между 2 и 4 сантиметра, което си е направо супер! Уредите не са тежки и упражненията винаги са различни. Продължавам!