Aerobic Fitness
Аеробика, тонизираща гимнастика и фитнес тренировки за отслабване в Бургас

​​КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТРЕНИРОВКИТЕ?


      В началото започнахме с Dance Aerobic-ата и беше наистина забавно, но... през цялото време имах усещането, че нещо липсва. Постепенно при нас започнаха да идват различни хора - млади, зрели и още по-зрели, начинаещи, по-напреднали и такива в страхотна форма. И се оказа, че популярната с по-голяма си интензивност Аеробика не беше универсална за всеки тип, възраст и темперамент. Така че, това "нещо", което през цялото време ми липсваше само си дойде на мястото - дадохме началото на тренировката Mini Fitness (единствена в Бургас!) за жени, които сами искат да определят с какво темпо, интензивност и килограми (тежести) да тренират.

 

     След това стартирахме още една нова тренировка - Лечебна гимнастика и стречинг ( "Тонизираща гимнастика"), която привлече хора - жени и мъже на възраст между 10 и 70 годишни! Обединяващото "звено" на хора, с толкова голяма разлика във възрастта е характера на тренировката - лека, приятна и тонизираща. Обръщахме специално внимание на болките в гърба и кръста, сковаността и обездвижването - "бичът" на днешното време.

 

     След това се появи Гимнастиката за ОТСЛАБВАНЕ. Тренираме както в малка група, така и индивидуално, но най-голям успех постигнаха жените, които тренираха по двойки, или сами.

Оказа се, че когато някой споделя отговорността с други хора, то няма и голямо желание да я носи! Така че тук популярното мнение, че групата помага, според мен не е вярно, защото не видях "работещото" в този модел! По-скоро "споделената отговорност" пречи, често разсейва и определено отдалечава от целта. Затова - ако наистина искате да отслабнете по-бързо - работете сами, или с приятелка! 

 

Ппез 2017-та година в списъка се нареди и Комбинираната гимнастика Combo Gym! Както показва и името - това е компилация между упражнения с леки уреди (гирички, ластици, топки) и упражнения със собствено тегло за цяло тяло.

 

В момента тренировките: Dance Aerobic, Mini Fitness и Tонизираща гимнастика са обединени в 1 обща тренировка, която носи името Aerobic Fitness. Оказа се, че това е една "взривоопасна" комбинация от тренировка с уреди, упражнения със собствено тегло и стречинг. Може би, най-доброто, което човек моиже да подари на себе си - на здравето си, на визията си и на начина, по който би се чувствал един наистина силен и пълноценен човек!

 

От тази година ще дадем Старт на още една нова тренировка - "Отново във форма"! Тя е предназначена само за НАЧИНАЕЩИ, за хора със силно обездвижено ежедневие и начин на живот и за хора с много голямо наднормено тегло.

 

Всички тренировки са с продължителност 60 мин!

Подробности за часовете и залите ще намерите в секция: График!

 

Да тренираме заедно!

 

График на груповите тренировки:

НЕДЕЛЯ:

- 9.30 - 10.30 - Лечебна гимнастика

- 10.30 - 11.30 - Комбинирана гимнастика

 

ВНИМАНИЕ! Индивидуални тренировки в удобно за вас време!

- От неделя до петък - във фитнес, на открито, или в залата в Сарафово!

- С предварително записване!