Aerobic Fitness
Аеробика, тонизираща гимнастика и фитнес тренировки за отслабване в Бургас

Aerobic Fitness


   

ТРЕНИРОВКАТА НЕ СЕ ПРОВЕЖДА В МОМЕНТА!!!

 

За тези, които искат по-лека форма на фитнес-тренировка или просто искат да се раздвижат, могат да опитат тренировката Aerobic Fitness - един нов и изключително добър начин да отслабвате, стягате и оформяте тялото си с помощта на уреди, типични за фитнес залите.       

Без значение е дали сте начинаещи, или с някакъв опит, в рамките на една 60 минутна тренировка ще имате възможността да се запознаете с уреди, като: гирички, дъмбели, ластици, ролер на постелка, голяма топка, лост, щанга, въжета и др.      

Под формата на "Кръгова тренировка" се редуват упражнения, свързани с различни мускулни групи, натоварващи различни части на тялото, без използването на големи тежести. Включени са много базови упражнения със собствено тегло, други уреди без тежест, или упражнения на постелка.      

Тренировката Aerobic Fitness, правена редовно е една от най-добрите за сваляне на излишните килограми, за изчистване на подкожните мазнини, и разбира се, за поддържане на отлична спортна форма и крепко здраве. Аеробиката благоприятства увеличаването на енергията и мускулния тонус, подобрява координацията и кръвообращението и поддържа сърцето във форма, тонизира мозъка, краката и цялото  тяло, изправя стойката и увеличава гъвкавостта, издържливостта и равновесието.

 

Забравете страховете и притесненията си от фитнеса, елате в нашия малък фитнес свят и се оставете на тялото си да ви направи един по-здрав човек! 

 

График на груповите тренировки:

НЕДЕЛЯ:

- 9.30 - 10.30 - Лечебна гимнастика

- 10.30 - 11.30 - Комбинирана гимнастика

 

ВНИМАНИЕ! Индивидуални тренировки в удобно за вас време!

- От неделя до петък - във фитнес, на открито, или в залата в Сарафово!

- С предварително записване!