Aerobic Fitness
Аеробика, тонизираща гимнастика и фитнес тренировки за отслабване в Бургас

Фитнес с инструктор


     Когато се заговори за фитнес тренировки в зала с инструктор, повечето хора си представят потна обстановка, здрави "мачовци" на всеки ъгъл, черна, гърмяща музика и някакъв спортно облечен човек (т.нар. "инструктор"), чиято задача е единствено да се мотае около горките спокойно трениращи и да им пречи! :)

А всъщност - нищо не е по-далеч от истината!  

Фитнес-залите отдавна прескочиха "времената на прехода" и излязоха от мазетата.

Днес, в една обикновена зала за фитнес има почти всички уреди, които сте виждали или чували, държи се на чистия въздух, съблекалните са сравнително прилични, до доста добри, хигиената е на ниво.

Модерните жени навлязоха смело във фитнесите и може да се каже, че често са и повече в залите! Няма уред в залата, който да е "мъжки" или "женски" - има тежест, която е подходяща за нивото на тренираност за мъжете и за жените.

И тук идва ролята на фитнес-инструкторите. Това са хората, които с радост ще ви помогнат да опознаете уредите, да влезете в някакъв режим на тренировки и да се радвате на собствените си постижения.   

Ако до този момент нещо ви е спирало да отидете на фитнес, можете да се обърнете към мен, в качеството ми на фитнес-инструктор и да направим заедно тренировки във фитнес и време, удобно за вас. В зависимост от нивото ви на тренираност, целите, които сте си поставили и времето, което смятате да отделяте за тренировки ще ви бъде изготвен дългосрочен план, придружен с хранителни препоръки.

Можем да тренираме заедно всеки ден от понеделник до събота в Бургас, Сарафово или Поморие.   

 

А за "мачовците" - те пак са си в залите, но отдавна се броят на пръсти и вече никой не им обръща внимание:)

 

ВНИМАНИЕ!

- Индивидуални тренировки, съобразени с годините ви, начинът на живот и целта, с която започвате тренировките!    

- От неделя до петък - във фитнес, на открито, или в залата в Сарафово!

- С предварително записване за определяне на дните и часовете за трениране!