Google PlusFacebook
Aerobic Fitness
Аеробика, тонизираща гимнастика и фитнес тренировки за отслабване в Бургас

"Отново във форма" - В МОМЕНТА НЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ!


   Ако има тренировка, която да е най-добра за Старт на вашата спортна активност, това е тренировката, която неслучайно се казва: "Отново във форма"!

Тренировката е само за НАЧИНАЕЩИ, или за хора, които искат да започнат постепенно да се разделят с много килограми!

Интензивността е ниска, изпълняват се упражнения за цялото тяло с и без постелка и се набляга на основните, базови упражнения и стречинга.

За хората с по-обездвижено ежедневие, които не е необходимо да свалят килограми, но искат да "събудят" живота в телата си тази тренировка е горещо препоръчителна! Ще се почувствате много тонизирани, изключително мобилни и пълни с енергия!

Гимнастиката е идеално начало за хора с по-голямо наднормено тегло (над 7-8 килограма), които имат желание наистина да се разделят с онова, което за "нормалните" хора е неразбираемо: тежеста на килограмите, непрекъснатият дискомфорт, главоболието, нарушенията в храносмилането и метаболизма, затруднения в придвижването, водещи автоматично до затруднения в общуването, комплекси за малоценност, липса на нормални социални контакти, психически терзания и драми.

Мисията на "Отново във форма" е да започнете с малки стъпки наново да "припознавате" себе си, собствените си сили и отдавна забравени възможности! 

Добрата форма е някъде дълбоко във вас! Просто й дайте време и й помогнете да излезе наяве!

Опитайте!

 

ВНИМАНИЕ! Индивидуални тренировки в удобно за вас време!

- От понеделник до събота - във фитнес, на открито, или в залите в Бургас, Поморие и Сарафово!

- С предварително записване!